« Seznam novinek

O velikonočních prázdninách prošla tělocvična rychnovského klubu SHIN-KYO výraznou změnou. Jelikož stará betonová podlaha s kobercem nebyla příliš vhodná pro trénink bojových umění, získalo dojo klubu podlahu novou. Ta je nejen tepelně izolovaná, ale také odpružená, a tudíž daleko vhodnější pro sportovní trénink.

S rekonstrukcí bylo spojeno velké množství práce všeho druhu od stěhování zařízení přes vlastní konstrukční práce až po závěrečný úklid. Členové klubu a rodiče některých z nich však k věci přistoupili s nadšením a neváhali strávit velikonoční svátky prací na nové tváři tělocvičny. Již ve středu 7. dubna bylo dojo opět plně funkční a proběhl zde první trénink na novém povrchu. Děkujeme všem, kteří alespoň na pár hodin přiložili ruku k dílu a zvláště pak zúčastněným rodičům.

Touto cestou chceme poděkovat také firmě IndiGO group s.r.o. a řadě dalších firem a jednotlivců za štědrou finanční podporu, která celou rekonstrukci umožnila. Věříme, že jejich příspěvky budou zúročeny v lepších podmínkách pro trénink bojových umění v Rychnově a ve sportovních úspěších našich členů.